Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Joia Pacatosilor - Alina Manole & Raul Kusak

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrelli Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti
Pe data de: 
Vineri, Ianuarie 23, 2015
Adresa: 
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Joia Păcătoșilor e o poveste muzicală despre dragostea reală. Povestea a doi adulți care, trăindu-și istoriile de viață, ajung să se întalneasca fix în acel moment în care au nevoie unul de altul. Cum ajung să-și trăiască însă și vindecările și iubirea...?!

Muzical, (se) vor povesti în fața voastră Alina Manole și Raul Kusak. Veți vedea doi artiști a căror energie și eleganță muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă. 

Voce și pian, două minți luminate, două firi artistice aparte – iata amestecul bun al unui concert cu rol … terapeutic.

Alina Manole este “păcătoasa“ care își asumă greșelile fiecăruia dintre noi, cele spuse în șoaptă, cele vorbite pe la colțuri (de Lună Pătrată), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, adevărurile „incomode” se regăsesc în piesele pe care le compune, în atmosfera elegantă a fiecărei apariții în public.

Raul Kusak este artistul care pictează calea mărturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inimă. Magia prin care acest pianist minunat transformă notele în cuvinte e disponibilă doar Cunoscătorilor, nu de teorii muzicale, ci de viață și dragoste...

Spectacolul va avea loc pe data de 23 ianuarie, ora 20:00, în sala de concerte Teatrelli a centrului Creart din Piața Lahovari, București.
Biletele se gasesc la casa de bilete Teatrelli sau pot fi achizitionate prin Eventim.ro

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.