Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Joia Pacatosilor – Alina Manole si Raul Kusak

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrelli
Pe data de: 
Sâmbătă, Iunie 11, 2016
Adresa: 
Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Joia Pacatosilor – Alina Manole si Raul Kusak


Spectacol* muzical in doua personaje, “Joia Pacatosilor” - Alina Manole & Raul Kusak are meritul de a fi o terapie muzicala pentru oamenii inteligenti. Desi Alina Manole este cunoscuta mai ales pentru concertele sale “standard”, aceasta poveste coerenta, emotionala, aparte, a dobandit in ultimii 4 ani o semnificatie aparte pentru un public din ce in ce mai numeros. Spectacolul acesta este unic prin structura si abordare: povestea vorbita are aceeasi semnificatie si intensitate pe care o are si mesajul muzical, iar imbinarea celor doua si dialogul intre voce si pian sunt impecabile.  
De departe unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale originale ale momentului, "Joia Pacatosilor" trebuie vazuta in orice zi ar saptamânii ar fi programata. Un ultim spectacol al primaverii  va avea loc pe data de 11 iunie in Bucuresti, in sala Teatrelli, de la ora 19:00

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

Accesul este posibil doar pe baza de bilet. Biletele sunt disponibile la casa de bilete Teatrelli din Piata Lahovari nr 7 sau prin reteaua Eventim.ro. Rugam publicul sa aiba in vedere ca numarul locurilor este limitat.

 

Mai multe informatii despre artista Alina Manole pot fi aflate la urmatoarele adrese web:
www.alinamanole.ro
http://blog.alinamanole.ro
http://facebook.com/AlinaManoleoficial

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.