Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Joia Păcătoșilor - Alina Manole & Raul Kusak

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Papa La Soni
Pe data de: 
Duminică, August 3, 2014
Adresa: 
Vama Veche
Rezervari si informatii la: 
-
Joia Păcătoșilor e o poveste muzicală despre dragostea reală. Povestea a doi adulți care, trăindu-și istoriile de viață, ajung să se întalneasca fix în acel moment în care au nevoie unul de altul. Cum ajung să-și trăiască însă și vindecările și iubirea...?!
 
Muzical, (se) va povesti în fața voastră Alina Manole, alături de pianistul Raul Kusak. Veți vedea doi artiști a căror energie și eleganță muzicală se contopesc în trăiri de scenă aparte, într-o stare incredibil de intimă cu cel care ascultă.
 
Un spectacol unic, de mărturisiri, care va lăsa în urma lui parfumul familiar al iubirilor voastre, uitate sau nu...
 
O "spovedanie" despre iubirea reală.
 
Voce și pian, două minți luminate, două firi artistice aparte. Nu, nu e concert standard. E concert cu muzica Altfel. Intim, delicat, unic.
 
Alina Manole este “păcătoasa“ care își asumă greșelile fiecăruia dintre noi, cele spuse în șoaptă, cele vorbite pe la colțuri (de Lună Pătrată), cele spuse în somn. Ironia, jocul de-a drama, „incomodele” adevăruri se regăsesc în piesele pe care le compune, în atmosfera elegantă a fiecărei apariții în public.
 
Raul Kusak este artistul care pictează calea pieselor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inimă. Magia prin care acest pianist minunat transformă notele în cuvinte e disponibilă doar acelui Cunoscător, nu de teorii muzicale, ci de viață și dragoste...
 
Joia Păcătoșilor - Alina Manole & Raul Kusak
Papa la Șoni
Vama Veche 
Str. Falezei nr. 13
Duminică 3 August 
Ora 11:00 (dimineața)
bilet: 25 ron

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.