Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Iubitul meu... Leonard

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
La Bordei
Pe data de: 
Sâmbătă, Decembrie 12, 2015
Adresa: 
Bd. Iuliu Maniu nr. 7
Rezervari si informatii la: 
-

Iubitul meu... Leonard
cu Diana Giubernea, regia Mona Gavrilaș

Sâmbătă, 12 decembrie, ora 20.00
Preț bilet 20 ron
Rezervări 0747 013 386

După mai mult de 9 ani pe scenă cu piesa „Monoloagele Vaginului”, echipa Mona Gavrilaș și Diana Giubernea intrigă publicul cu un nou spectacol intim și personal. 
„Iubitul meu... Leonard” îl are în centrul atenției pe însuși Leonard Cohen, interpret iubit și admirat în lumea întreagă. Piesa montată pe poezia și muzica artistului captivează publicul într-o călătorie despre viața lui începând cu un Leonard matur, trecut prin viață, continuând cu un Leonard în tinerețe care se îndrăgostește și sfârșind cu Leonard - copil abia născut. Drumul este parcurs invers – de la maturitate la copilărie - urmărind un labirint al trăirilor intens, după cum Ana Blandiana spunea „Ar trebui să ne naștem bătrâni”. 
Opera lui Leonard Cohen surprinde cu interminabila căutare a sufletului prin mijloace contradictorii care amestecă subtilul cu tandrețea, dulcele cu amarul, fericirea cu tristețea. Dar, de asemenea, avem un Leonard luptător, neînfricat, pe alocuri acuzator, un combatant politic care este dispus să protejeze lumea întreagă de rău. 
„Iubitul meu...Leonard” dorește să ne facă mai puternici, dar și mai sensibili, mai atenți la lumea din jurul nostru, la trăirile noastre interioare, la cuvintele rostite. 
Porniți alături de Diana Giubernea în această călătorie de 50 de minute a propriei persoane, prin prisma unui om care a impresionat și schimbat o lume întreagă: Leonard Cohen.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.