Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Intre Doua Femei - Piesa de Teatru , Comedie

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Ceainaria ARTea
Pe data de: 
Miercuri, Februarie 22, 2017
Adresa: 
Str. Amiral Vasile Urseanu nr.1
Rezervari si informatii la: 
-

Personaje:
Soția: Sidonia Bogomaz
Amanta: Ioana Ancuța Vochin
regia: Andrei Cotarcea
durata: 1, 15h, fără pauza.
O soţie aflată la o vârstă critică află că soţul o înșală. Omul căruia i-a dăruit doi copii, frumuseţea şi cariera ei nu mai este așa cum îl știa iar ei îi este teamă. Dar de ce îi este teamă cel mai mult? De infidelitate, că nu se mai uită niciun bărbat la ea sau de singurătate? Ea incearcă să afle răspunsuri la aceste întrebări, chiar de la amanta soțului. Dar tânăra amantă , nu doar că ia în râs drama prin care trece aceasta, ci are grijă să rasucească cuţitul în rană. Curajul ei şi disperarea soţiei se împletesc într-o poveste pe cât de tragică pe atât de comică în care răsturnarea de situaţie salvează frustrări, disperări şi declanşează pofta de râs. Cine este vinovat pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta? Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar în care vodka reprezintă alinarea disperarilor lor, oferind şi o nouă perspectivă în momentul în care soţia o invită pe amantă să bea ceva împreună.
Suport artistic: 25 lei
Rezervari: 0773 303 113 (intre 14-22)

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.