Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Harmasar va face turneu de lansare a albumui "Din Pamant"

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
-
Pe data de: 
Joi, Martie 2, 2017
Vineri, Martie 3, 2017
Sâmbătă, Martie 4, 2017
Duminică, Martie 5, 2017
Joi, Martie 9, 2017
Adresa: 
-
Rezervari si informatii la: 
-

Harmasar va face turneu de lansare a albumui "Din Pamant"

Moldovenii din Harmasar vor face in luna Martie un mic turneu de lansare a albumului de debut “Din Pamant”.
Albumul este disponibil acum online via Amazon, Bandcamp, Google Play si Spotify si pe CD direct de la formatie la concertele lor.
Albumul “Din Pamant” a luat locul doi dupa votul publicului la “Metalhead Awards 2016” la categoria “Best Romanian Metal Album 2016”.
Harmasar vin din nou in Romania, este una din formatiile indragite de public la genul Pagan/Folk Metal alaturi de Bucovina, Dirty Shirt, E-an-na, GOD, An Theos, etc.
Stilul trupe Harmasar este plin de energie, fiind influentat foarte mult de muzica unor trupe ca Korpiklaani, Finntroll, Eluveitie, Amon Amarth, Arkona sau Bucovina. De asemenea, ca orice trupa buna de folk metal, istoria, miturile, legendele si folclorul tarii lor le servesc drept surse de inspiratie in ceea ce priveste muzica si versurile.
Prestatiile trupei Harmasar sunt extrem de pitoresti, deoarece au un sound si o prezenta scenica aparte. Prezenta carismatica a vocalului trupei, Max Miller, care devine uneori de-a dreptul hipnotica, trilurile incredibile scoase la tot pasul de catre naistul Pavel Ungureanu, care inlocuiesc cu succes solo-urile de chitara, sau costumele de pastori pe care le poarta baietii din Harmasar, sunt doar o parte din lucrurile care au starnit deja interesul ascultatorilor acestui gen de muzica.
Concertele lor explosive sunt intotdeauna binevenite in randul celor care iubesc muzica unor trupe ca Bucovina, GOD, Dirty Shirt, sau a mai noilor veniti pe scena metalului E-an-na. 
Harmasar are un set de piese originale de inspiratie istorica, cum ar fi “Vaslui 1475”, “Natiunea” sau “Daoi”, dar si versiuni proprii pentru piese ca “Ciuleandra” sau “Basmaluta”, ocazional interpretand versiuni cover ale unor piese foarte cunoscute si indragite, cum ar fi “Andrei Popa” a lui Pheonix sau “Mestecanis”, piesa a trupei Bucovina.
Dupa niste concerte foarte reusite- in cadrul festivalului “Rock’n’Iasi Open Air” unde au cantat in deschidere pentru nemtii de la Finsterforst si pentru conationalii lor moldoveni- Infected Rain, apoi “Ziua Basarabiei” la Club Daos in Timisoara, festivalul “Rock’n’Haret” la Chisinau, festivalul “Maris Fest 2016” la Targu-Mures (cu Nevergreed, Cargo si Iris) si “Folk & Metal Fest III” la Bucuresti (cu Bucovina, chilienii Folkheim si An Theos) Harmasar se intoarce in Romania pentru un scurt turneu ce va avea loc in Martie 2017.

Detalii despre turneu:


Joi 2 Martie, Iasi, “Rocknrolla Pub”

Vineri 3 Martie, Timisoara, “Manufactura Handmade Cafe” ( + Riot Monk)

Sambata 4 Martie, Cluj-Napoca, “Hard Club” ( + Riot Monk)

Duminica 5 Martie, Targu-Mures, “Jazz & Blues Club” ( + Riot Monk + The Wax Road)

Joi 9 Martie, Bucuresti, “Fabrica” ( + Vrani Volosa + Reflections)
 

Harmasar sunt:
Maxim Miller - vocal, chitară
Daniel Bozu - chitară
Ștefan Gîlcă - chitară bas
Pavel Ungureanu - nai , fluier
Mircea Grosul - tobe 

Pagina Facebook Harmasar: https://www.facebook.com/Harmasar/?...
Pagina Facebook Anglo-Saxon Booking Agency: https://www.facebook.com/anglosaxon...

Poze cu Harmasar: atasate
Linkuri la cateva piese Harmasar pe YouTube:
“Vaslui 1475” (live la “Rock’n’Haret”): https://www.youtube.com/watch?v=vLX...
“Tapae” (official audio): https://www.youtube.com/watch?v=aDs...
 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.