Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Gala Folk Floare de Colț 2014

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Parcul Central
Pe data de: 
Sâmbătă, August 16, 2014
Duminică, August 17, 2014
Adresa: 
Sighetu Marmatiei
Rezervari si informatii la: 
-
Zilele folkului revin în Sighetu Marmaţiei, cu cea de-a doua ediţie a Galei „Floare de Colţ”. Zilele de 16 şi 17 august sighetenii le vor trăi alături de artişti precum Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Ştefan Hruşcă sau Zoia Alecu. Evenimentul va fi sărbătorit pe o scenă uriașă amplasată în zona Parcului Central şi va marca împlinirea a 40 de ani de activitate a interpretului Ştefan Hruşcă, dar şi împlinirea a 70 de ani de la naşterea poetului George Ţărnea.
 
Cele două seri de spectacol sunt aşteptate cu nerăbdare de fanii muzicii folk, care se vor bucura şi în acest an de întâlnirea cu artiştii preferaţi. În prima seară, în 16 august vor urca pe scenă artiştii locali Nicolae Boico, Ilinca Pleş, Daniela Răceală, Anca Corneştean, tineri care frecventează cursurile Şcolii de artă „Gheorghe Chivu”, clasa profesorului Gheorghe Şteţca. Tot în prima seară vor încânta spectatorii artiştii consacraţi Florin Săsărman, Daniel Ivaniţchi, Zoia Alecu, actorul Radu Gheorghe, Ducu Bertzi şi Mihai Neniţă. Duminică seara, spectacolul va începe cu lansarea unui CD de debut al Ştefaniei Iacob, o tânără din Botoşani. Alina Manole va interpreta cu orchestra sa o variantă de jazz a folkului, iar Mircea Vintilă, Jul Baldovin şi Ştefan Hruşcă vor încheia ediţia galei din acest an.
 
„Ediţia din acest an este dedicată împlinirii a 40 de ani de activitate a artistului Ştefan Hruşcă, absolvent al Liceului Pedagogic din Sighet, azi Liceul „Regele Ferdinand”. Ştefan va fi prezent pe scena galei, venind tocmai de la Montreal pentru a se întâlni cu publicul sighetean”, spune Spiridon Pralea, managerul Centrului Cultural Sighet.
 
Gala din acest an este dedicată şi împlinirii a 70 de ani de la naşterea poetului George Ţărnea. 
 
„Am convenit cu Ducu Bertzi să dăm şi o altă dimensiune acestor gale. Pe lângă mijlocirea sighetenilor de a se întâlni cu cantautori de mare valoare, îl vom sărbători şi pe regretatul George Ţărnea. Prezentatorul spectacolului, actorul Adrian Păduraru va susţine un recital dedicat poetului. Interpreţii Ducu Bertzi şi Ştefan Hruşcă vor cânta muzică pe versurile marelui poet”, anunţă Spiridon Pralea.
 
Gala folk va avea loc tot în Parcul Central. În faţa scenei vor fi amplasate 1.000 de scaune. Directorul de program al ediţiei din acest an este Dana Andronie, iar director artistic este Ducu Bertzi.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.