Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Free Riders End of Season 2016

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Sâmbătă, Octombrie 22, 2016
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

Free Riders end of season 2016

UPDATE : Free Riders End of Season 2016 - Info Concert​

A mai trecut un sezon. Cu bune, cu rele. Suntem in șa, am fost și vom rămâne, indiferent de probleme, tot acolo, cu mustangii sub noi. Mergem spre nicaieri, niciunde, cu vantul ce ne sapa, cu fiecare sezon ce trece, urme mai adanci pe chip. Ni se adancesc ridurile, ne privim in ochi unii pe ceilalti si realizam ca imbatranim. Impreuna. Ii plangem pe cei ce nu mai sunt, inchinam mereu un pahar pentru ei. Ii luam sub aripa noastra pe cei tineri si ii invatam povestile nescrise ale motociclismului. Suntem toti pe acelasi drum, iar "nicaieriul si niciundele" nostru sunt libertatea, mirosul de ulei, zgomotul cailor putere de sub șa, mirosul de piele sau cauciuc incins, mainile pasagerului ce te cuprind cu incredere, salutul pe care-l oferi si il primesti cand intalnesti un frate.

Pe 22 octombrie, frati motociclisti, si nu numai, va asteptam in Quantic, de la ora 19:00, sa depanam povestile sezonului ce se incheie, sa facem planuri pentru urmatorul, sa bem, sa petrecem, sa ne distram. Pentru ca suntem o familie al naibii de frumoasa. 

Cea a iubitorilor de doua roti!

Va asteptam cu drag.

Respect! Live Free, Ride Free!

Intrarea, evident, este libera!

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.