Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

FOLK'N ROLL - TIMPURI NOI & TAPINARII

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub 2 Soseaua Grozavesti, nr. 3-5, Bucuresti
Pe data de: 
Vineri, Octombrie 23, 2015
Adresa: 
Soseaua Grozavesti, nr. 3-5, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

FOLK'N ROLL - TIMPURI NOI & TAPINARII

TIMPURI NOI

Timpuri Noi ! Invitati special: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!
Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!
Timpuri NOI inseamna: Dan Iliescu (chitara, voce), Felix Sfura (tobe) si Alex Vascan (bass). De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

TAPINARII

Cosmin Covei si Adrian Tanase sunt trubadurii folk ului romanesc si sunt invitati in foarte multe festivaluri atunci cand Vasile Seicaru nu este disponibil.

Au 9 materiale discografice si o dorinta arzatoare : sa cante valsul miresei la o nunta de pitzipoanca.

Cosmin Covei - vocea grava, absolvent al facultatii de regie de film si Adrian Tanase - vocea subtire , absolvent al facultatii de jurnalism au format trupa in 2001.

Cu versuri sincere, trupa a fost invitata in cele mai importante festivaluri din Romania - Stufstock, Peninsula, Bestfest, Folk You, Festivalul de teatru Sibiu, TIFF Cluj, Femei pe Matasari, Anonimul Sf.Gheorghe, Plai Timisoara, Padina Fest, Sighisoara Medievala, Gurasada Route 68, Bucharest Comedy Week, diverse festivaluri folk, festivaluri de carte si film.

Au colaborat cu foarte multi artisti neconventionali cum ar fi Florin Piersic jr, Ada Milea, Alina Manole, Florin Chilian, Fara Zahar, Daniel Iancu, Cosmin Vaman, Minhea Blidariu - Luna Amara, etc.

Cantecul de debut "Sunt Fericit" a devenit unul dintre cele mai iubite cantece si este fredonat frecvent de catre galeria echipei Steaua.

Au semnat coloana sonora a filmului "Eminescu vs Eminem" - regia Florin Piersic jr.

Se joaca si in online cu o rubrica numita Stirile Tapinarii - un sfat muzical oferit gratis divelor mondene nepretuite.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.