Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Folk de Florii

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Duminică, Aprilie 5, 2015
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Folk de Florii

Duminică, 5 aprilie marchează sărbătoarea Floriilor cu un concert de muzică folk.. Iubitorii genului îl vor asculta pe unul dintre giganții muzicii folk românești, Marius Bațu.
Marius Bațu s-a remarcat  în lumea folkului românesc în 1977, an în care a înființat alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. După o perioada de 8 ani petrecută în Gemania, în anul 1994  a revenit în țara și a reluat activitatea grupului Poesis. A urmat o colaborare cu formația Holograf la spectacole și albume precum: 69% Unplugged, Supersonic, Undeva departe și Holografica. 
În iunie 2001, Marius Bațu este cooptat în grupul Pasărea Colibri, alături de care lanseaza albumul “Inca 2000 de ani” și se remarcă prin melodii ca “Elegie”, “2000 de ani” și “Cântec șoptit”. După perioada Pasărea Colibri, a participat la diverse spectacole alături de Ducu Berți, Florian Pitiș, dar și alți artiști.
La sfârșitul anului 2007, după o pauză de mai bine de 10 ani și la 30 de ani de la înființarea grupului, Marius Bațu și Eugen Baboi s-au reunit și au lansat un nou album marca Poesis, numit Babilon.
Evenimentul este programat pentru ora 19:00, iar prețul unui bilet este de 20 lei.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.