Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Festivalul de teatru urban - Teatru sub luna

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Curtea Casei
Pe data de: 
Vineri, Iulie 3, 2015
Sâmbătă, Iulie 4, 2015
Duminică, Iulie 5, 2015
Vineri, Iulie 10, 2015
Sâmbătă, Iulie 11, 2015
Duminică, Iulie 12, 2015
Vineri, Iulie 17, 2015
Sâmbătă, Iulie 18, 2015
Duminică, Iulie 19, 2015
Vineri, Iulie 24, 2015
Sâmbătă, Iulie 25, 2015
Duminică, Iulie 26, 2015
Adresa: 
Bulevardul Carol 53
Rezervari si informatii la: 
-

Comunicat de presa


Festivalul de teatru urban ofera bucurestenilor o luna de distractie, 
arta si relaxare

Bucuresti, 24 iunie 2015 – Prima editie a Festivalului de teatru urban se va desfasura la fiecare sfarsit de saptamana in perioada 3 – 26 iulie, in aer liber, la Carol53, in organizarea Teatrului InDArt. 
Festivalul de teatru urban aduce o oferta larga pentru cei care vor cauta relaxarea si racoarea in serile de sfarsit de saptamana ale lunii iulie: teatru in aer liber – cu o serie de piese din repertoriul InDArt, show-uri dinamice cu trupa de improvizatie Grupa Mica, premiere si concerte, expozitii de pictura, costum de scena și fotografie ale unor tineri artisti. Festivalul a aparut din dorinta de dezvoltare a circuitului de arta urbana din Bucuresti.
Regizorul Bogdan Gagu, fondatorul Teatrului Independent InDArt, propune, prin aceasta initiativa, o varianta pentru o vara diferita in Bucuresti: o serie de evenimente la care sunt invitati toti bucurestenii, intr-o locatie deja cunoscuta lor pentru istoricul sau pe harta orasului, unde se intrepatrund elementele vintage cu modernismul. 
La aceasta prima editie, vor fi prezentate publicului inclusiv doua premiere teatrale: piesele "Cafeaua domnului ministru", cu actorii Cristi Martin, Alexandra Timofte si Eliza Georgescu, precum si „RED” - cu actorii Catalin Stelian si Alin Brancu. 
Unele dintre piesele de teatru pe care bucurestenii le vor putea urmari in luna iulie se joaca deja de mai mult de doi ani cu casa inchisa. 
Spectacolele vor incepe la ora 21:00 si se vor desfasura in aer liber, in curtea vilei din Strada Carol, numarul 53. Detalii despre spectacole si alte informatii se vor putea afla la numarul de telefon 0727.721.722. Festivalul poate fi gasit in social media si sub forma cu hashtag - #teatrusubluna. 
Regizorul Bogdan Gagu spune despre initiativa sa ca „"teatrusubluna” vizeaza in primul rand revitalizarea comunitara, mai ales intr-o perioada in care oferta scade considerabil, oferind un spatiu de interactiune, comunicare si exprimare prin intermediul artei. „Teatrusubluna” a aparut din dorinta unor oameni tineri de a consolida cultura contemporana si modul in care este ea abordata si perceputa, intr-o perioada in care regenerarea culturala si artistica trec prin situatii dificile.”
In fiecare seara de weekend, spectatorii sunt invitati la Carol53 inca de la ora 19.00, pentru a intra in atmosfera de festival prin expozitiile pe care initiatorii le vor organiza, una dintre ele fiind o expozitie de costume a scenografei Antoaneta Tica. 
De asemenea, tot in fiecare seara de festival, dupa spectacole, toata lumea este invitata la concerte acustice, care se vor prelungi pana spre miezul noptii in vila din strada Carol, numarul 53. 
La organizarea Festivalului de teatru urban contribuie mai multe echipe de voluntari.

Programul festivalului
3 IULIE - Improvizatie cu Grupa Mica; Concert acustic de blues SOUL SERENADE
4 IULIE – teatru: Domnisoarele din Avignon
5 IULIE – teatru: Traieste-ti fanteziile
10 IULIE - teatru: Cealalta femeie
11 IULIE - Improvizatie cu Grupa Mica; Concert alternativ acustic BARTER
12 IULIE - teatru: Aventura-n patru
17 IULIE - teatru: Drama Pasiunii; Concert acustic de Jazz ZZAJ
18 IULIE - Improvizatie cu Grupa Mica; Ziua casei Carol53 – program special
19 IULIE - teatru: PREMIERA #RED
24 IULIE - Improvizatie cu Grupa Mica; Concert acustic folk MELINDA IAGAR
25 IULIE - teatru: RED; Concert acustic RUNAWAY & Eliza Georgescu
26 IULIE - teatru: PREMIERA #Cafeaua domnului ministru; Inchiderea festivalului 
Detalii despre proiect, program, actualizari si informatii complete se gasesc pe site-ul www.indart.ro, precum si pe pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/teatrusubluna.
Festivalul de teatru urban este sustinut de partenerii TheLavenderist.com si Printis. 

PENTRU INFORMATII DE PRESA SUPLIMENTARE, CONTACTATI:
BOGDAN GAGU – Director festival 
Email: bogdangagu@gmail.com  
Tel: 0724304593 

IRINEL CONSTANTINESCU-MARTIN – Public Relations
Email: irinel.constantinescu@oysterzax.com
Tel: 0742122166

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.