Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Festivalul - Cantec pentru prieteni - Tatiana Stepa

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Petrosani
Pe data de: 
Vineri, August 22, 2014
Sâmbătă, August 23, 2014
Adresa: 
Zona de agrement Bradet
Rezervari si informatii la: 
-
Cântăreaţa de folk Tatiana Stepa a cântat în „Cenaclul Flacăra”  şi a lucrat la Mina Lupeni 
 
Muzică folk și poezie. Acestea sunt ingredientele pentru sfârșitul săptămânii, la Brădet, unde fiul Tatianei Stepa, Cătălin, organizează un festival în aer liber. Intrarea este liberă și toți cei care iubesc muzica la chitară și poezia sunt așteptați.
 
Lume bună, muzicieni şi poeţi de renume
 
Tatiana Stepa va fi din nou omagiată în Valea Jiului. Fiul său, Cătălin Stepa este cel care organizează cea de a treia ediție a festivalului intitulat „Cântec pentru prieteni”, dedicat celei care a fost o voce în muzica folk a României. Cântecele sale, plus poeți de renume, vor întreţine atmosfera în zona de agrement Brădet aflată la un kilometru de centrul municipiului Petroșani, timp de două zile, vineri și sâmbătă.
 
La Brădet va veni lume bună, se va cânta, dar se va și recita, în cadrul natural, iar organizatorii spun că aşteaptă participarea a cât mai multor oameni. „Îl avem cap de afiș pe Mircea Vintilă, pe Vasile Mardare, Adi Beznă, Eugen Avram, dar și vreo 15 – 16 artiști, care vor să vină. Și în anul acesta ne bazăm pe sprijinul primăriei din Petroșani, a neobositului Stelian Zanet, pe Cristi Pustai și o să iasă ceva frumos. Avem și doi poeți, una fiind Clara Mărgineanu, o bună prietenă de-a mamei și ea va face niște prezentări foarte frumoase”, a mai adăugat Cătălin Stepa.
 
Vor fi prezenti MIRCEA VINTILA, EUGEN AVRAM, ADRIAN BEZNA, VASILE MARDARE, ORIZONT 77, FLORIN THOMITS, FLORENTIN BUDEA, FLORIN CAMEN, RALUCA CISMARU, FELICIA POP, STEFANIA IACOB, PATRICIA THOMITS, OVIDIU MIHAILESCU, ADRIAN MARGINEANU, CATALIN STEPA, LAVINIA GHIURA, IOANA RUXANDRA, GEORGE CILTEA
 
Membră a „Cenaclului Flacăra”
 
Cu acest festival, primăria din Petroșani va pune încă o dată în valoare locul de agrement de la Brădet, recent renovat și care se pretează la astfel de evenimente. „Este o primă ediție a festivalului Tatiana Stepa, de muzică folk, pe care, împreună cu artiștii, o să îl organizăm la Brădet. Și anul trecut a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, dar pentru faptul că a avut succes, iar zona Brădet se pretează foarte bine la astfel de evenimente, am decis ca vineri și sâmbătă să organizăm acest festival aici”, a adăugat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Petroșaniului.
 
bradet
 
Zona de agrement Brădet a fost recent modernizată de Primăria Petroşani
 
Tatiana Stepa a cântat în „Cenaclul Flacăra”, iar după ce a fost interzisă de regimul comunist, a lucrat vreme de 11 ani în Mina Lupeni, apoi, ca tehnoredactor de carte, la București. A susținut peste 1.000 de spectacole în țară și trăinătate, iar ultimul său recital l-a avut în cadrul Festivalului Folk You de la Vama Veche în 31 iulie 2009.
 
Tatiana Stepa a murit în 7 august 2009, la Spitalul Militar din București. Avea 46 de ani și suferea de cancer uterin.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.