Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Facilitati noi la Rockstadt Extreme Fest 2016

Body: 

Rockstadt Extreme Fest 2016

In colaborare cu BCR, Rockstadt Extreme Fest va pune la dispozitie, in interiorul zonei de festival, atat bancomate cat si optiunea platii cu cardul prin sistem POS. 
Pentru bauturi se va merge din nou pe sistemul de jetoane, iar un jeton va avea pretul de 3 lei. Apa va costa 3 lei, in timp ce berea va avea pretul de 6 lei. Jack Daniels (40 ml) va costa 12 lei, iar un shot de Jagermenister (40 ml) 6 lei. Plata cu cardul va fi insa disponibila doar pentru casele de jetoane. 

Va exista in continuare o gama larga de bauturi disponibile, iar lista completa de preturi si bauturi va fi anuntata in cursul urmatoarelor zile.
Ca urmare a cererilor venite din partea voastra, anuntam ca Regele Ciolanului va fi din nou prezent cu bucataria sa traditionala. In acelasi timp, pentru acest an am luat in vedere optiunile vegetariene/vegane cat si alte variante culinare, iar A-HA Bistro Lounge va fi partenerul nostru pentru acest an. 

Pall Mall va fi si el prezent cu standul de tigari, iar Container Cafe revin la festival cu freshuri, inghetata si, desigur, cafea. 
Abonamentele pentru cele patru zile ale festivalului sunt disponibile la pretul de 250 de lei si pot fi achizitionate atat in avans cat si de la intrarea in festival.
NU vor exista bilete pe zile, ci abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. 

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe: 

• eventim.ro si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti); 
• myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket; 
• bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Afis EV: 
Data: 
Miercuri, August 3, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.