Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

DINEU CU PROSTI - Spectacol Aniversar

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrul Tineretului
Pe data de: 
Duminică, August 2, 2015
Adresa: 
Palatul National al Copiilor
Rezervari si informatii la: 
-

Sarbatoare de basm de ziua lui HORATIU MALAELE


DINEU CU PROSTI pe 31 iulie, 1 si 2 august la Palatul National al Copiilor


Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor) va gazdui o sarbatoare, ca in basme: trei zile la rand va fi pus in scena DINEUL CU PROSTI, intr-o succesiune fara precedent de reprezentatii aniversare ale celui mai de succes spectacol al verii! Pe 31 iulie, 1 si 2 august sunteti poftiti la un festin cu grei, in care, alaturi de sarbatoritul HORATIU MALAELE, ii veti revedea pe:  ION CARAMITRU, MEDEEA MARINESCU, ALEXANDRU BINDEA, COSTINA CIUCIULICA, TEODORA MARES, DORIN ANDONE, TOMI CRISTIN si ALEXANDRU GEORGESCU. 

In savuroasa partitura este vorba despre o joaca de oameni mari: un grup de intelectuali, plictisiti de viata pariziana, se tine de sotii: in fiecare miercuri seara se intalnesc pentru un “Dineu cu prosti”. Adica fiecare dintre ei, dupa ce a scotocit dupa cel mai prost dintre prosti si i-a intocmit cu meticulozitate dosarul, isi aduce la intalnirea simandicoasa exemplarul.
Ca intotdeauna, dincolo de tot amuzamentul, in comedie se infige cate-o sulita de tragic. In spatele prostului de menajerie se ascund drama si tristetea. Astfel incat, dupa ce te-ai zguduit de ras o ora si jumatate, te trec fiori pe sira spinarii cand François, care se prinde in final de schema, rosteste cu lacrimile-n gat si cu un tragism de care nu l-ai crede in stare pe un gogoman ca el: "Sa va ganditi de 1.000 de ori inainte sa spuneti despre cineva ca este prost!" Lectia adevarata o incaseaza tocmai cei care se credeau geniali: "De doua ore primesc palma dupa palma. Ati reusit sa-i razbunati pe toti prostii, de la toate dineurile!”, rosteste la final gazda festinului. 
Asadar, pe 31 iulie, 1 august si 2 august de la ora 20:00 sunteti asteptati, cu mic cu mare, la cele 3 DINEURI de basm, puse in scena la Sala Mare, dotata cu aer conditionat,  a  TEATRULUI TINERETULUI. Biletele se gasesc la Casa de Bilete Startickets, de la Palatul National al Copiilor  si online pe startickets.ro si bilete.ro 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.