Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

despre Fericire cu Alina Manole

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Various
Pe data de: 
Sâmbătă, August 16, 2014
Duminică, August 17, 2014
Adresa: 
Various
Rezervari si informatii la: 
-
Buna ziua,
Cu bucurie de muzica buna va anuntam ca in luna august Alina Manole va prezenta albumul nou lansat, "Fericirea de Luni", in 3 orase din Romania cu gust bun muzical: Targu Mures, Sighetu Marmatiei si Vama Veche!
Pe 16 august, artista va canta la Targu Mures, in gradina J'ai Bistrot, de la ora 19:30. Pe 17 august va fi prezenta pe scena Galei "Floare de Colt" , eveniment aflat la a doua editie si a carui desfasurare are loc la Sighetu Marmatiei, iar pe 29 august, "pacatosii" si "fericitii" isi pot da intalnire cu muzica Alinei in Vama Veche, la Papa la Soni.
 
Va invitam la "terapia muzicala" semnata stralucitor si sensibil de Alina Manole.
Multumim!
 
 
Cu un stil inconfundabil, cântînd cu delicatețe sau ironie despre iubiri ascunse, amanți și alte...jucării, Alina Manole nu se încadrează într-o etichetă muzicală certă. E jazz, indie, folk, blues – un mix pe care-l aduce pe scenă in formule care includ muzicieni minunati alaturi.
 
Concertele lunii august poartă numele celui mai nou dintre albumele Alinei, „Fericirea de Luni”.
Pentru cine nu știe încă atmosfera specială a concertelor „fetei cu Luna Pătrată”* le spunem doar atât: veniți să auziți propriile adevăruri pe care nu le-ați mărturisit nimănui, într-o poveste muzicală fascinantă, cu rol pe alocuri terapeutic.
 
Alina Manole este Muzică și Stare.
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.