Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Cristi Dumitrascu & Friends

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
EVarza Bar
Pe data de: 
Vineri, Septembrie 18, 2015
Adresa: 
Str Episcopul Radu nr. 28, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Cristi Dumitrascu & Friends si Academia Catavencu prezinta Academia de Folk.

Pe langa piesele orginale compuse in cei 20 de ani de cariera alaturi de trupele Contrapunct, Km 0 (Cristi Paturca) si Circa Sapte, Cristi Dumitrascu va face impreuna cu ceilalti muzicieni o incursiune prin istoria de peste 40 de ani a folkului romanesc, o istorie prezentata de asemenea de artist si in fiecare luni seara, alaturi de Puiu Cretu si Eugen Cismasu si in emisiunea Academia de Folk, la Rock FM.

Incepand cu sfarsitul anilor 60 cu piesele "parintilor folkului" Doru Stanculescu si Adrian Ivanitchi, continuand cu perioada de glorie a Cenaclului Flacara si venind pana in anii din urma si in prezent, concertul din 18 septembrie va fi unul care va plimba publicul atat de special din E Varza prin multe stari si perioade! Reinterpretarile pieselor vor purta o nota foarte personala si nu va fi o sesiune banala de reinterpretari ale unor coveruri celebre. Dintre piesele originale se vor putea asculta "Cantec pentru tine", "Cel mai iubit om din lume" " Pozeaza mi" si alte piese din perioada de sfarsit a anilor 90, " Exil mon amour", "Masina veche" si Tache din perioada anilor 2000, dar nu vor lipsi "Goala prin casa" care da numele albumului lansat in 2011 dar si vestitele cantece ale golanilor din Piata Universitatii.

Cristi Dumitrascu a castigat Premiul 1 la Festivalul Om bun in 1995 si Marele Premiu cu Trupa Contrapunct in 1997, este absolvent al Universitatii de Muzica din Bucuresti din 1999, a compus muzica pentru lung metrajele "Tache " si La cap, la bani, la oase" in 2008 si 2010 si a lansat 3 albume cu trupa Circa Sapte in anii 2002, 2004 si 2009 si un best of personal in 2011.

 

Sustinerea artistilor 10 lei

Rezeravri la 0758 058 008

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.