Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concertele Manowar din Romania au fost anulate

Body: 

Manowar au anuntat ieri pe contul oficial de facebook anularea concertelor programate la Cluj si Bucuresti pentru anul viitor.

Concertele trupei americane de power-metal Manowar de la Cluj și București au fost anulate pe motiv de nerespectare a contractelor de către organizatorul Project Events Bucureşti SRL. Mai precis, se pare că acesta nu a achitat avansul pentru aceste concerte. Evenimentul de la Cluj, parte a turneului mondial Gods an King World Tour 2016 era programat pentru 19 februarie.

Vocea Transilvaniei redă mesajul trupei Manowar:

„Concertele din România oficial anulate

Cu mult regret suntem nevoiţi să anunţăm că cele două concerte anunțate, programate să aibă loc în Cluj-Napoca şi Bucureşti (pe 19 februarie și, respectiv, 21, 2016) sunt în mod oficial anulate din cauza neplăţii trupei convenite prin contractul de promotor.

În timp ce Manowar face mereu tot posibilul pentru a participa la cererea fanilor să concerteze în oraşele lor, este imposibil ca trupa să aducă astfel de producţii masive fără un partener de încredere în ţara lor, care respectă angajamentele contractuale financiare.

Noi îi îndemnăm pe toţi fanii care au cumpărat bilete pentru cele două spectacole să contacteze imediat punctul original de achiziție pentru a obţine o rambursare completă. Promotorul evenimentelor, s.c. Project Events SRL Bucureşti poate fi, de asemenea, contactat pentru restituiri la telefon (031-4329187) sau pe site-ul (http://www.projectevents.ro/contact).

Toate celelalte concerte din turneul mondial Gods And Kings World Tour 2016 vor avea loc la data programată.

Pentru lista completă a concertelor si bilete accesaţi http://www.manowar.com/tour”

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Octombrie 17, 2015
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.