Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert When Nothing Remains, Fallen Arise si Kratos

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub
Pe data de: 
Luni, Octombrie 17, 2016
Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-

FINAL STEP PRODUCTIONS prezinta un concertul formatiilor WHEN NOTHING REMAINS, FALLEN ARISE si KRATOS in Clubul Quantic din Bucuresti, pe data de 17 octombrie 2016.


Formatia suedeza de doom-death metal WHEN NOTHING REMAINS va ajunge pentru prima data in Romania pe data de 17 octombrie 2016 in clubul Quantic din Bucuresti. Maestrii suedezi ai atmospheric doom death metal-ului au in componenta membri din trupe precum Nox Aurea, Draconian, Doom: VS, The Cold Existence, Rimfrost, Grá etc. Trupa impresioneaza prin compozitiile melodice decorate cu solo-uri catchy de chitara si clape atmosferice, cu un mix armonios de voci clean si growl.


Dupa concertul sustinut anul acesta pe scena mare a Festivalului Artmania, formatia de symphonic gothic metal FALLEN ARISE din Grecia se intoarce in Romania pentru un show alaturi de WHEN NOTHING REMAINS. Infiintata in 2009, aceasta a lansat cel de-al doilea album de studio "Adeline" in octombrie 2015, via Rock Of Angels Records (ROAR), combinand o atmosfera teatrala cu o abordare progresiva. Albumul ne trimite inapoi in timp in epoca victoriana a secolului 19, prezentandu-ne decaderea corpului si a mintii omului prin fictiune. FALLEN ARISE a impartit scena cu trupe precum Moonspell, Leaves' Eyes sau Outloud. Din 2016, formatia are un nou vocal, in persoana lui Vlasis Katsaounis.


Formatia KRATOS revine pe scena dupa ce pe data de 6 mai a lansat intr-un concert special in Clubul Fabrica, albumul Arlechino. Creata in anul 1996 de catre Daniel Dron, Kratos a capatat imediat atentie in metalul romanesc prin stilul gothic melodic. KRATOS a concertat alaturi de nume precum Tiamat, Rotting Christ, Umbra et Imago sau Suicidal Angels. In 2016 formatia este semnata de casa de discuri finlandeza Inverse Records (www.inverse.fi) si se intoarce cu un stil mai incisiv, dar mai symphonic, cu voci bombastice dar teatrale care pot fi auzite pe noul album.


══════════════


Pagina evenimentului pe Facebook
https://www.facebook.com/events/1791984387726658/


WHEN NOTHING REMAINS (SE) - Atmospheric Doom Death Metal
https://www.facebook.com/whennothingremainsofficial/


FALLEN ARISE (GR) - Symphonic Gothic Metal
https://www.facebook.com/fallenarise/


══════════════


Luni, 17 octombrie 2016, ora 19:00
Bucuresti, Club Quantic - Intrarea Grozavesti


══════════════


https://www.iabilet.ro/bilete-when-nothing-remains-se-fallen-arise-gr-tb...


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.


Presale - 20 de lei
La intrare, in ziua concertului, biletul va costa 25 de lei.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.