Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Trooper

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Mai 8, 2015
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Concert Trooper la mare

Trooper,  una dintre cele mai apreciate  trupe ale genului heavy metal în România,  concertează pe  litoral vineri, 8 mai, pe scena Doors Club.
Membri trupei prezintă prima dată in Constanța povestea rock pornită în 2013 numită “An Iron Tribute 2”. Ei promit ca în acest concert vor cânta o oră piese din discografia Iron Maiden, şi o oră piese din repertoriul propriu. 
Trooper se poate descrie ca fiind o formație rock matură, cu o carieră de 20 de ani, aceștia având colaborări in tot acest timp cu trupe ca: Megadeth, Iron Maiden, Judas Priest, Scorpions, Whitesnake, Manowar, WASP sau Europe. 
Accesul pentru concertul Trooper  se va face după ora 20:00. Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, din strada Traian, nr. 68 A, la preţul unic de 20 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face  la numărul de telefon 0763 66 16 22.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.