Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Timpuri Noi

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Quantic Pub 2
Pe data de: 
Vineri, Martie 18, 2016
Adresa: 
Soseaua Grozavesti, nr. 3-5, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Vineri 18 Martie
Quantic Pub2 te invita sa petreci o seara de exceptie cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi! 

Timp de cateva ore vom asculta mesajul puternic, elaborat, inteligent si acid alaturi de invitatii speciali; Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei! Si alaturi de care avem placerea sa ne continuam seara exceptionala la un afterparty Vinyl Jam Session, direct din lumea muzicii trase pe plastic. Vom rula pentru dumneavoastra discuri rotunde, vechi si noi, albe si negre ce ne vor incanta auzul.

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri Noi in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Dan Iliescu - chitara, voce
Felix Sfura - tobe, voce
Alex Vascan- bas, voce


Biletele pot fi achizionate de la barul Quanticului pana Joi/17 martie, la pretul de 25 lei sau in ziua concertului/18 Martie cu 30 lei.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.