Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

CONCERT TIMPURI NOI

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
STUF VAMA VECHE
Pe data de: 
Joi, Februarie 18, 2016
Adresa: 
Strada Berzei 25, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!
De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Joi, 18 februarie, de la ora 21:00, va asteptam la un concert rock in toata regula cu trupa Timpuri Noi, in cel mai potrivit loc pentru distractia rock a momentului! 

Rezervări: 0724788388 (Atentie! Lasam loc liber in centru pentru o mai buna apropiere de scena, asa ca grabiti-va sa rezervati locuri!!)

Donatie rock: 25 lei

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.