Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Soul Serenade & Tzetze

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
BackYard
Pe data de: 
Vineri, Iunie 13, 2014
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Concert Soul Serenade & Tzetze @ BackYard 
Vineri, 13 iunie, de la ora 19.30, va asteptam la BackYard Garden & Pub (https://www.facebook.com/backyardro) pentru o seara de muzica faina cu SOUL SERENADE (https://www.facebook.com/soulserenadeofficial), insotiti de prietenul nostru, the one and only, TZETZE, cu tot harnasamentul lui de muzicute. 
INTRARE LIBERA!!!
 
Despre SOUL SERENADE:
 
Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
 
In martie 2013, trupa a obtinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs. Romania participa pentru prima data la European Blues Challenge si castiga locul al doilea.
 
A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)
 
In noiembrie 2013, trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta. Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului. http://jurnalul.ro/cultura/muzica/soul-serenade-romanii-care-impart-scen...
 
Pe plan local, Soul Serenade a participat la: Street Delivery (Bucuresti) 2013, Muscel Cloverfest 2013, Bulz&Blues 2013 si 2014 (Food Revolution Day, actiune globala initiata de Jamie Oliver) si a concertat intensiv in toate localurile de profil din Romania. 
 
Componenta:
Adelina Chivu – voce, kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – voce, mandolina
Invitat:
Catalin Tzetze - muzicute
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.