Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Soul Serenade

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Ceainaria Cinci Strada Olimpului, Bucuresti
Pe data de: 
Joi, August 21, 2014
Adresa: 
Strada Olimpului, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Roots Music: Soul Serenade la Ceainaria Cinci
 
Soul Serenade te invita joi, 21 auGust, de la ora 21.00 pentru o seara de Roots Music intr-o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii blues, soul, jazz, ragtime.
 
Componenta:
Adelina Chivu – voce & Kazoo
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – voce, mandolina
 
We Are Here:
 
Rezervari in limita locurilor disponibile la 0726.009.051
Suport artisti: 20 de lei
Ceainaria Cinci, Strada Olimpului, nr. 1
 
Soul Serenade continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.
 
In martie 2013, trupa a obtinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.
 
A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)
 
In noiembrie 2013, trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta. Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.
 

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.