Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Mihai Mărgineanu

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Joi, Septembrie 25, 2014
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Joi, 25 septembrie 2014, de la ora 21:30, Mihai Mărgineanu, artistul pe care “îl iubeşte toate femeile”, va susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti.
 
Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, dar şi creaţii proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deşi s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililor şi din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în serialul românesc de comedie “Las Fierbinţi”, serial unde asigură şi coloana sonoră.
 
La concertul din 18 septembrie de la Hard Rock Cafe, publicul va putea asculta piese cunoscute ale artistului, precum: “Mă iubeşte femeile”, “Zariţa”, “Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviaţia” sau “Melci, scoici, raci, craci”.
 
Bilete Mihai Mărgineanu la Hard Rock Cafe
 
Biletele pentru concertul BestMusic cu Mihai Mărgineanu de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, din 25 septembrie 2014, pot fi cumpărate online de pe www.iabilet.ro la următoarele preţuri:
 
VIP  (cu loc la masă în faţa scenei) 70 lei cumpără bilete
Acces general 50 lei

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.