Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

CONCERT Luna Amară

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Expirat & OtherSide Club
Pe data de: 
Miercuri, Noiembrie 22, 2017
Adresa: 
Halele Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

După un turneu de promovare a celui mai nou single, „Nu știu, nu iau, nu sunt”, însoțit de un videoclip artistic de stare filmat la Teatrul Național Cluj, Luna Amară revin la București pentru un nou concert de sine stătător miercuri, pe 22 noiembrie, la Expirat – Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1)! În deschiderea concertului vor concerta cei de la White Ash.
Ultimul concert din 2017!

Biletele la concert costă 30 de lei și se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro. La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 35 de lei (în limita stocului rămas).

Piesa proaspăt lansată de Luna Amară, „Nu știu, nu iau, nu sunt”, face parte de pe viitorul lor album electric. Stilistic, piesa semnalează intenția trupei de a rămâne în zona alternative metal dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice asigurate de Marius (Baba Dochia).

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Luna Amară – Nu știu, nu iau, nu sunt (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=0d7f2iqdqJE

White Ash sunt o trupă rock din București cu un sound modern, care propune o reinterpretare și re-asamblare personală a unor influențe și elemente muzicale din anii '70 și '80. Cu o secție ritmică puternică și o paletă bogată de versuri existențiale, White Ash e un organism mereu tânăr dar cu o inimă profundă.

White Ash – Primul Drum (live @ Balcony TV)

https://www.youtube.com/watch?v=MIy279o0wGI

Haideți așadar pe 22 noiembrie în Expirat – Halele Carol la concertul Luna Amară! În deschidere vor cânta White Ash iar biletele se găsesc la prețul de 30 de lei în rețeaua www.iabilet.ro. La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor fi 35 de lei.

http://fb.com/lunamaaraband

http://instagram.com/lunaamaraband

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.