Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert cu Luna Patrata si alte jucarii

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
STUF VAMA VECHE Strada Berzei 25, Bucuresti
Pe data de: 
Joi, Februarie 25, 2016
Adresa: 
Strada Berzei 25, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Alina Manole e femeie de muzica si stare. O stare pe care o simt cei care au simtit pasiune, iubire, indragostire, tradare si adevar. Muzica ei nu se incadreaza intr-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au insotit fiecare aparitie pe scena, “stilul Alina Manole”. Aceasta artista este unica in Romania prin ceea ce ofera publicului in concertele live. Cei care vin la spectacolele “fetei cu Luna Patrata” stiu deja ca nicio aparitie scenica nu este la fel, ca nimic nu te pregateste pentru ceea ce vei simti, ca ascultator, pentru terapia muzicala. 
Alina Manole se recomanda: “Sunt o pacatoasa” asumandu-si adevarurile pe care cei mai multi nu si le pot asuma din cauza conventiilor, casatoriei, lumii. Despre lucrurile acestea canta si marturiseste, cu zambet de fiecare data si...pana la urma cine a descoperit reteta “fericirii de Luni”? :)
Concertul de joi, 25 februarie 2016, o aduce pe scena alaturi de muzicieni minunati ai scenei jazz din Romania: Raul Kusak (pianist desavarsit) si Claudiu Purcarin (munte de ritm si bucurie). Alina va ramane in ipostaza de chitarist si mesager al iubirilor reale, al amantilor, al piticilor si prietenilor invizibili, al casatoriilor in stil italian, al povestilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu incapatanare, in limba romana.
Locul ales pentru acest prim concert-standard-Manole al anului 2016 este unul special, ce poarta parfum de mare si de neconventional: Stuf Vama Veche, „editia de Bucuresti” de pe strada Berzei!

Accesul se face pe baza biletului de intrare care poate fi achizitionat la intrare. Numarul de locuri este limitat! Rezervarile sunt obligatorii si se fac la numerele de telefon: 0724.788.388|0745.694.791|021.316.2242. 
Pretul biletului: 35 lei.
Concertul va incepe la ora 20:30. 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.