Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Celelalte Cuvinte si Conexiuni

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Vineri, Noiembrie 4, 2016
Adresa: 
Parcul Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

Concert extraordinar CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, in sprijinul Campaniei Oamenii Timpului


 
Doua dintre trupele legendare are rockului romanesc – CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI - se reunesc pentru a sustine un concert in data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, in sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora.
 
Fondurile incasate in urma evenimentului vor fi directionate o parte catre premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite  pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihaileni.
 
Line-up-ul evenimentului este completat de inca doua trupe, la inceput de drum, care vor fi anuntate in cel mai scurt timp.
 
Pe langa puternica valenta culturala a evenimentului, cu aceasta ocazie trupa Celelalte Cuvinte va sarbatori nu mai putin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formatii romanesti, care nu si-a schimbat componenta si care nu a facut niciun compromis in favoarea comercialului, inca de la infiintare.
 
“Ne bucuram ca acest concert coincide cu implinirea varstei de 35 de ani a trupei si ca ne putem implica in misiunea Campaniei Oamenii Timpului. De asemenea, cred, personal, ca restaurarea casei lui George Enescu este importanta, avand in vedere amprenta pe care muzica sa a lasat-o asupra culturii romanesti si internationale. Inca de la inceput am sprijinit proiectele culturale cu adevarat valoroase, si e o bucurie pentru noi ca dupa 35 de activitate putem continua pe acest drum”, declara Calin Pop, vocea Celelalte Cuvinte.
 
Celelalte Cuvinte promit un concert aparte, demn sa marcheze aniversarea lor, in care se vor auzi si o serie de piese noi, de pe viitorul album.
 
Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noimebrie este o ocazie speciala.
Dupa 11 ani de la ultima lor aparitie live, cei de la CONEXIUNI revin in formula care le-a consacrat numele, respectiv componenta originala din anii ’90:  Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitara, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.
Concertul de la Arenele Romane este o premiera pentru Bucuresti, trupa avand dupa reunire doar doua concerte, la festivalul Sibiul de Odinioara si la concertul inaugural ROCK FM Brasov.
La Bucuresti, se vor auzi binecunoscutele hit-uri Tu, Mai ramai putin, Fosta iubire, Viata de rocker si altele, in interpretarea celor care le-au compus.
“Pe 4 noiembrie, vom stabili la Arenele Romane puncte de conexiune cu limbajul celorlalte cuvinte, in cadrul unui eveniment deosebit. Conexiunile continua. Un nou material de album se afla in lucru, iar in urmatoarea perioada trupa va iesi la rampa cu piese si videoclipuri noi”, spun ceI de la CONEXIUNI.
Despre Campania Nationala Oamenii Timpului
Campania Oamenii Timpului este un eveniment anual initiat de revista de cultura contemporana TIMPUL si organizat de Asociatia Revistei TIMPUL (ART), in parteneriat cu institutii administrative si culturale, precum si cu institutii academice si economice.
 
Campania presupune implicarea membrilor comunitatii in identificarea, recunoasterea si promovarea personalitatilor de prestigiu din spatiul romanesc si a proiectelor acestora.
Campania premiaza personalitatile si organizatiile din plan local, national si international care, pe parcursul ultimului an (octombrie 2015 – septembrie 2016) si-au dovedit excelenta in zece domenii ale vietii culturale si sociale, contribuind decisiv la dezvoltarea culturala si institutionala a spatiului public romanesc, extins peste granitele tarii.
 
Domeniile premiate sunt:  Literatura, Arte, Educatie si Cercetare, Societate civila, Diplomatie publica, Memorie si istorie, Jurnalism, Tinere valori, Sanatate si Antreprenoriat.
 
Evenimentul face parte din Campania Nationala Oamenii Timpului.
 
Recomandat de ROCK FM
 
http://www.oameniitimpului.ro/
 
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
 
https://www.facebook.com/formatiaconexiuni

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.