Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert caritabil MIHAI MARGINEANU si ANDREI LAZAROIU

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Hard Rock Cafe
Pe data de: 
Vineri, Mai 23, 2014
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Concert caritabil MIHAI MARGINEANU si ANDREI LAZAROIU 
 
Vino sa scrii o poveste cu “happy-end” pe 23 mai, la Hard Rock Cafe! Te vei bucura de refrenele non-conformiste ale lui Mihai Margineanu si de hituri din toate timpurile interpretate de Andrei Lazaroiu si o vei ajuta pe Lucia-Maria Aga sa mearga pe calea unei copilarii fericite. 
 
Vineri seara vei petrece cu unul dintre cei mai autentici si populari artisti romani si vei canta alaturi de el piese antrenante precum "Zarita", "Gore din Chitila", “Ma iubeste femeile” sau "Melci, scoici, raci, craci". Ora de incepere a evenimentului este 22.00, iar pretul unui bilet la concert este de 40 lei (cu loc la masa) si 50 lei (cu loc la masa in fata scenei). 
 
Toate incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate familiei Luciei-Maria Aga. Fetita, in varsta de aproape 2 ani, sufera de de pseudoartroza congenitala bilaterala de tibie si peroneu si are nevoie urgenta de o interventie chirurgicala reperatorie, in lipsa careia isi va pierde piciorul.
 
Mai multe detalii despre Lucia-Maria puteti gasi aici: 
 
Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.