Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert aniversar XX de ani Vița de Vie

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Martie 18, 2016
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Concert aniversar XX de ani Vița de Vie
 

Vineri, 18 martie, Doors Club te așteaptă la concertul aniversar XX de ani Vița de Vie. Două decenii în care pasiunea pentru muzică a băieților din trupă a reușit să mențină Vița de Vie în topul preferințelor fanilor din țară și străinătate.

Având opt materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în cei douăzeci de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. 
În 1999, Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”, iar în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, când Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. 
Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula. 
Un an mai târziu, "Exxtra" primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varza” și „Totata”. Dupa albumele "Egon", "Fenomental" și "Fethish", Vița de Vie lansează „Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova. 
În 2014, Vița de Vie a sărbatorit alături de fani împlinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vândut album - "Fenomental" - printr-un turneu național ce s-a încheiat în octombrie cu un concert de proporții susținut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.
În februarie 2016, sărbătorește 20 de ani printr-un concert de excepție la Arenele Romane pline ochi cu fani. Tot în februarie, #VdV lansează single-ul #InimiSurde.
Vineri, 18 martie, ora 21,oo, Doors Club vă propune un concert de senzație!

Prețul unui bilet este 30 de lei 
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.