Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Alina Manole

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
STUF VAMA VECHE
Pe data de: 
Vineri, Februarie 6, 2015
Adresa: 
Strada Berzei 25, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

 

Concert Alina Manole

6 februarie, ora 21:00, Bucuresti

 

Alina Manole e muzica si stare. O stare pe care o simt cei care au simtit pasiune, iubire, indragostire,  tradare si adevar. Muzica ei nu se incadreaza intr-un stil anume. La un moment dat a purtat eticheta folk-jazz. Apoi a devenit, prin ecourile care au insotit fiecare aparitie pe scena, “stilul Alina Manole”. Aceasta artista este unica in Romania prin ceea ce ofera publicului in concertele live. Cei care vin la spectacolele “fetei cu Luna Patrata” stiu deja ca nicio aparitie scenica nu este la fel, ca nimic nu te pregateste pentru ceea ce vei simti, ca ascultator, pentru terapia muzicala. 
Alina Manole se recomanda: “Sunt o pacatoasa” asumandu-si adevarurile pe care cei mai multi nu si le pot asuma din cauza conventiilor, casatoriei, lumii. Despre lucrurile acestea canta si marturiseste, cu zambet de fiecare data si...cine mai are o reteta a “fericirii de Luni”? :)
Concertul de vineri, 6 februarie 2015, o aduce pe scena alaturi de muzicieni minunati ai scenei jazz din Romania: pianistul Raul Kusak, trompetistul Dan Nicolau si tobosarul Ovidiu Condrea. Alina va ramane in ipostaza de chitarist si mesager al iubirilor reale, al amantilor, al povestilor interzise, cu umorul sau accentele grave ale textelor pe care le scrie, cu incapatanare, in limba romana. 
Locul ales pentru acest concert al anului 2015 este unul special, ce poarta parfum de mare si de neconventional: Stuf Vama Veche, „editia de Bucuresti” de pe strada Berzei!

Accesul se face pe baza biletului de intrare care poate fi achizitionat la intrare. Rezervarile sunt obligatorii si se fac la numerele de telefon: 0724.788.388|0745.694.791|021.316.2242
Pretul biletului: 35 lei
Concertul va incepe la ora 21:00


Fragmente muzicale:
Fix in seara asta: http://www.youtube.com/watch?v=ZUI6ojwnYLs
De 30 de ani: https://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s
Fericirea de Luni: https://www.youtube.com/watch?v=X6TV1QUNc1I
Tu taci: http://www.youtube.com/watch?v=TGNdrmJqQyc

 

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.