Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Concert Șuie Paparude

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Doors Club
Pe data de: 
Vineri, Martie 13, 2015
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Concert Șuie Paparude


Treisprezece martie este ziua norocoasă a fanilor constănțeni ai  celei mai îndragite trupe de muzică electronică  din România pentru că, vineri seară, trupa Șuie Paparude revine pe scena Doors Club.
Șuie Paparude a ținut întreg  Doors-ul cu mâinile-n aer preț de zeci de minute, la concertul din aprilie 2014, când fanii constănțeni l-au reîntalnit pe Michi pentru prima dată după accidentul miocardic suferit în octombrie 2013. 
Șuie Paparude poartă din 1993 un titlu greu pe umeri, fiind unul din cele mai relevante proiecte muzicale românești pornit din underground. Michi, Dobrică și Bean împrospătează continuu atmosfera noastră sonoră cu alternativul lor de noua generație . De la “Suie Paparude” (1995) la “E suflet in aparat” (2010), formația reuseste să surprindă  publicul, să îl captiveze și fidelizeze, reinventând permanent sunetul și generând hit după hit pe parcursul a 8 albume. 
Evenimentul este programat pentru ora 23. Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.