Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Cargo a lansat un videoclip extras de pe DVD-ul ''Live la Arenele Romane''

Body: 

Cargo a lansat un videoclip extras de pe DVD-ul 'Live la Arenele Romane'

Cargo se pregatesc de concert la Arenele Romane pe 18 Martie. Formatia va lansa DVD-ul live, filmat tot la Arenele Romane cu ocazia show-ului 'Noaptea vrajitoarelor'. 

De pe acest DVD Cargo a lansat deja clipul live pentru piesa 'Nu pot trai fara tine', clip pe care il puteti urmari mai jos:

Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul "Noaptea Vrajitoarelor". DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus  videoclipurile de la "A 5a dimensiune" si "Nu ma lasa sa-mi fie dor", piese care nu se regasesc pe niciun album.

"Dupa concertul aniversar "Cargo 30 de Ani" din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat "Best Metal Show 2015", este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc!" ne transmit membrii trupei.

Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass.

Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:

- 40 de lei Acces General pana pe 8 martie inclusiv

- 45 de lei Acces General pana pe 18 martie

- 50 de lei Acces General ziua concertului la intrare.

- 70 de lei VIP (in fata scenei) - doar 200 de bilete

Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !

 

Afis EV: 
Data: 
Marţi, Martie 8, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.