Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Caramitru - Mălăele, câte-n lună şi în stele

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Teatrul National Bucuresti
Pe data de: 
Joi, Noiembrie 5, 2015
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

CARAMITRU – MALAELE , cate-n luna si in stele

UPDATE: Spectacol de teatru reprogramat: “Caramitru Malaele – cate-n luna si in stele” se muta de pe 2 noiembrie pe 5 
 
În seria celor mai în vogă producții teatrale ale ultimelor sezoane, spectacolul “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele” revine la Teatrul Național I.L.Caragiale ( Sala Mare )  in data de 12 octombrie cu o  editie de gală. Duel de vorbe de duh, versuri alese, umor fin și o muzica desăvârșită, pe strunele violoncelistului Adrian Naidin,.Legende ale scenei românești, actorul Horațiu Mălăele și prietenul său de-o viață, marele Ion Caramitru, urcă pe scena Teatrului Național I.L.Caragiale  pentru o primă ediție de gală, in această stagiune, a celei mai aplaudate producții teatrale din ultimele sezoane: “Caramitru-Mălăele, câte’n lună și în stele”. Spectacolul este o excelentă provocare pentru doi maeștri rostitori de versuri, eleganți și inteligenți, care explorează cu umor subtilități ale minții și colțuri secrete ale sufletului. Caramitru recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și plin de umor - demonstrații de virtuozitate într-un duel de vorbe ai cărui martori sunt adesea Shakespeare, Topârceanu sau Nichita. Horațiu Mălăele rămâne un geniu comic care a demonstrat din plin că are la îndemână toate subtilitățile minții și ale sufletului, pe care le atinge folosind toate mijloacele artei. Probabil cel mai bun produs al teatrului românesc din ultimii 20 de ani – așa cum îl descrie Ion Caramitru, neobositul Mălăele este într-o perpetuă căutare și de aceea niciuna dintre aparițiile sale pe scenă nu este similară cu precedenta. Violoncelistul Adrian Naidin este cel care a acceptat invitația de a da ritm acestui spectacol neconvențional de cuvinte. “Rostit, sunetul ar putea deveni cuvânt”, spune Adrian Naidin. “Sunt întâlniri între cuvânt și sunet. Ambele au aceeași origine: spiritul. Ambele vin din suflet”, spune el.Ajuns la cel de-al patrulea sezon, răstimp în care a fost jucat de fiecare dată cu casa închisă, atât la reprezentațiile din București, cât și în cadrul turneelor programate în țară,spectacolul “Caramitru-Mălăele câte’n lună și în stele” începe noua stagiune cu seria edițiilor de gală. Vă invităm să-i reîntâlniți pe cei trei artiști, la început de an, în sala de teatru, pentru ca mai apoi, așa cum spune Horațiu Mălăele, “în continuarea vieții dumneavostră să râdeți, pentru că râsul este muzica sufletului, să vă jucați – este secretul tinereții și să iubiți – este rațiunea de trăi”

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.