Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Bucharest Comedy Week prezinta teatru, dans si pantomima intr-o suita de spectacole deosebite la Sala ARCUB!

Body: 
Bucharest Comedy Week prezinta
teatru, dans si pantomima intr-o suita de spectacole deosebite la Sala ARCUB!
 
Sala ARCUB va deveni pentru o saptamana gazda unor spectacole aparte de teatru incluse in circuitul evenimentelor din cadrul Bucharest Comedy Week, editia 2014. Publicul roman va avea astfel ocazia sa revada celebra piesa XXL (Fat Pig), dar si productia autohtona Flori, fete, filme sau baieti, carora li se va adauga, pentru prima data in Romania, o serie de show-uri marca Black Light Theater, cu pantomima, dans, iluzii si jocuri de lumini impresionante! Sustinut de BCR – Banca Comerciala Romana, festivalul se va desfasura in perioada 22-28 septembrie, sub forma unei colectii de show-uri si momente pline de umor ce vor tranforma Bucurestiul intr-o capitala internationala a comediei.
 
XXL (Fat Pig), spectacolul dupa Neil LaBute, in regia lui Cristi Juncu, este o comedie excelenta care vorbeste cu ironie si umor despre obezitate si prejudecati. Cu o distributie de exceptie din care fac parte Andi Vasluianu, Roxana Vermesan, Irina Velcescu si Vlad Zamfirescu, piesa de teatru s-a bucurat intotdeauna de feedback foarte bun, jucandu-se de fiecare data cu casa inchisa. Cu o poveste ce graviteaza in jurul relatiei dintre Tom, angajatul unei corporatii, si Helen, o bibliotecara simpatica si intamplator obeza, XXL (Fat Pig) subliniaza incapacitatea oamenilor de a vedea frumusetea dincolo de masurile 90-60-90. Piesa de teatru se va juca luni, 22 septembrie la Sala ARCUB, spectacolul nefiind recomandat persoanelor sub 16 ani. 
 
Flori, fete, filme sau baieti este o piesa de teatru in regia lui Radu Popescu, ce-i are in distributie pe Alex Secareanu, Paul Ipate, Cristina Gavrus si Mihaela Alexandru, avand la baza un text de Mimi Branescu. Piesa este o radiografie a relatiilor de dragoste, o comedie in care fiecare persoana se poate regasi la un moment dat atunci cand iubeste. Cand este timida sau braveaza, cand ia decizii bune sau proaste, cand incalca regulile sau abia le face, cand, pur si simplu, traieste. Piesa nu este recomandata persoanelor sub 16 ani si va putea fi urmarita vineri, 26 septembrie. 
 
Proiectul Black Light Theatre ajunge pentru prima data la Bucuresti in zilele de 23, 24, si 25 septembrie cu show-ul The Best of Image -  un amestec de teatru, pantomima si dans modern ce va include cele mai 
 
 
bune momente si sketch-uri comice sub abordarea originala a principiilor “black theatre”. Decorul intunecat si draperiile negre sunt esentiale in jocul cu ultraviolete si costume fluorescente ce creeaza o serie de imagini impresionante. Acestora li se adauga numeroase acrobatii si momente de dans si pantomima, rezultatul fiind cu adevarat spectaculos. Acest gen de spectacol se joaca in Praga, orasul de provenienta, inca din anul 1992, ajungand pana in prezent sa aiba peste 6000 de spectacole, fiind vizionat anual de peste jumatate de milion de oameni. 
 
Biletele pentru spectacolele gazduite de Sala ARCUB (strada Batistei nr. 14) pot fi achizitionate incepand cu data de 29 august de pe www.myticket.ro, acestea fiind disponibile la pretul de 30 de lei pentru XXL (Fat Pig) si Flori, fete, filme sau baieti, in timp ce biletele pentru Black Light Theatre vor avea preturile 35, 45, si 55 lei, in functie de distanta fata de scena. In perioada urmatoare, biletele vor putea fi cumparate si de la Sala ARCUB, din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu. Programul detaliat al evenimentului, precum si mai multe informatii despre festivalul Bucharest Comedy Week vor fi facute publice pe pagina oficiala de facebook: www.facebook.com/bucharestcomedyweek si pe site-ul evenimentului, www.BucharestComedyWeek.ro.
 
Bucharest Comedy Week este organizat de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Culturala Carousel si promite sapte zile pline de umor. Printre evenimentele programate in cadrul festivalului este si Carlos Mencia la Sala Palatului din Bucuresti (27 septembrie) si mai multe spectacole de umor, improvizatii si proiectii de film in Piata George Enescu (pe 26, 27 si 28 septembrie).
 
Afis EV: 
Data: 
Duminică, August 31, 2014
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.