Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Vunk

Concert VUNK

MIERCURI, 16 DECEMBRIE, ORA 21.00 – Concert VUNK
Vunk prezinta show-ul “Hituri si mituri” pe 16 decembrie, la Hard Rock Cafe, un concert prin care trupa le propune fanilor sai sa exploreze acele piese care au construit, in ultimii ani, universul muzicii lor. Intr-un decor cu totul nou, cu o constructie a scenei care va surprinde publicul si spectaculoase jocuri de lumini, Hard Rock Cafe se va transforma intr-o veritabila sala de concert pentru a gazdui noul show Vunk, “Hituri si Mituri”.

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Vunk - Un nou univers

Fa parte dintr-Un Nou Univers – primul concert din Romania sub forma unui eveniment multimedia, semnat de Trupa Vunk!

Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Premiera in lumea muzicala din Romania - VUNK au lansat cel mai nou videoclip in prezenta a mii de oameni

Premiera in lumea muzicala din Romania - VUNK au lansat cel mai nou videoclip in prezenta a mii de oameni
 
Trupa VUNK a lansat aseara, in cadrul unuia din cele mai spectaculoase concerte in aer liber din ultima perioada, cel mai nou videoclip al formatiei.

Marian Ralea deschide prima fila din povestea VUNK in Orasul Minunilor

Marian Ralea deschide prima fila din povestea VUNK in Orasul Minunilor
 
Vunk este prima trupa din Romania care trimite catre toti fanii sai si toti cei care au cumparat deja bilete, o inregistrare preambul cu POVESTEA de la care incepe spectacolul lor, VUNK in Orasul Minunilor, pe 3 octombrie la Sala Polivalenta.
Sub forma unui scurt metraj de 8 minute in care actorul Marian Ralea detine rolul principal, VUNK spune povestea unei lumi in care oamenii sunt fericiti, copiii vorbesc i

Doar pana pe 3 septembrie mai poti cumpara bilete la Vunk in Orasul Minunilor cu 15% reducere

A ramas mai putin de o saptamana pana la finalul perioadei de presale pentru concertul Vunk in Orasul Minunilor; doar pana pe 3 septembrie aveti posibilitatea de a cumpara bilete cu 15% reducere de pe www.iabilet.ro si reteaua de distributie ce cuprinde puncte de vanzare in toata tara.
 
Va reamintim ca deja peste 40% dintre biletele la concertul Vunk in Orasul Minunilor, ce va avea loc pe 3 octombrie, sunt deja vandute, iar show-ul va fi, cel mai probabil, sold out, asa cum s-a intamplat cu #asasishow de anul trecut, sau cu Au

Vanzare record la biletele VUNK in Orasul Minunilor

Vanzare record la biletele VUNK in Orasul Minunilor
 
Aproape 40% dintre biletele spectacolului VUNK in Orasul Minunilor au fost vandute inca inainte ca trupa sa anunte conceptul show-ului, ca urmare a succesului pe care-l inregistreaza baietii, dar si a unei campanii inteligente de pre-sale.
Lansat in 2 etape (30% discount pentru fani, campanie desfasurata timp de o luna) si 15% (campanie valabila pana la 3 septembrie), pre sale-ul se suprapune peste istoricul trupei pentru specta

O lume Ne-bună cu VUNK la Hard Rock Cafe

O lume Ne-bună cu VUNK la Hard Rock Cafe pe 19 decembrie

Marti, pe 19 decembrie de la ora 21:30, va asteptam la Hard Rock Cafe la un show din #UniversulVUNK intitulat O lume Ne-bună ! 

Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

VUNK in Orasul Minunilor

Spectaculos: Au creat sub anonimat un oras virtual cu 10.000 de locuitori ca sa promoveze un concert - VUNK in Orasul Minunilor!
 
Intr-o campanie fara precedent in Romania, VUNK a creat, sub anonimat, un oras virtual care a depasit 10.000 de locuitori, o comunitate a oamenilor care vor sa traiasca frumos, cu bun simt si sa-i ajute neconditionat pe cei din jur.
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Video: 
Feed: 
Feed

VUNK lanseaza cel mai nou videoclip

Premiera - VUNK lanseaza cel mai nou videoclip al formatiei in prezenta catorva mii de oameni
 
Luni 24 noiembrie, de la ora 20:00, in Piata George Enescu, in prezenta catorva mii de oameni si impreuna cu o echipa de productie ce lucreaza de cateva saptamani bune la acest eveniment, se vor auzi live piese ca "Ne facem auziti", "Asa, si?", "Numai la doi" dar si ultimul extras de single al trupei, "La nebunie". 
 
La marea intalnire cu publicul din 24 noiembrie, VUNK le fac cadou tuturor celor pr
Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Video: 
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Vunk

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.