Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

AN THEOS

Lansare Single/ Videoclip An Theos

Trupa a lansat de curand single-ul videoclip "Alean", prima piesa noua pe anul 2018 in pregatirea albumului din 2019. An Theos a castigat multa experienta in urma celor peste 100 de concerte sustinute de la infiintare, fapt dovedit in 2018 la concursul international de metal al Wacken Open Air unde s-a clasat pe locul al 3-lea din 28 de trupe de pe 5 continente.

An Theos au lansat Vuiet de Jale

An Theos au lansat Vuiet de Jale

Trupa a lansat de curand videoclipul piesei "Vuiet de Jale" cu o productie puternica in spate prin sprijinul celor de la Historia Renascita Geto-Dacii Subcarpatici si a Muzeului "Golesti" din Pitesti.

Concert An Theos

Data de 17 martie le va oferi fanilor An Theos o seară specială. Trupa a pregatit un concert impărțit in două părți: una acustică și una electrică. Cu sprijinul Rusidava Music și cu găzduirea Clubului Fabrica sunteți asteptați la o seară de poveste.
Prețul biletelor vor fi în presale de 15 lei și 25 lei la intrare.

Adresa: 
Str. 11 Iunie , nr. 50 Bucuresti, Romania
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - AN THEOS

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.