Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Nazareth

Aura, invitati speciali la showul Nazareth de la Bucruesti

Vineri, pe 22 august la Hard Rock Cafe, legenda britanica Nazareth vine sa racoareasca spiritele intr-o capitala arsa de soare, pregatindu-se pentru un alt concert cu sala plina.
 
Invitata speciala a serii este trupa AURA, una din trupele de rock din noul val in continua crestere, mai ales dupa ce au castigat concursul METALHEAD, "The Road To Kavarna" si au cantat pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria.

Bucovina Rock Castle Festival - program final

Bucovina Rock Castle Festival - program final
 
Dragi prieteni,
 
Festivalul Bucovina Rock Castle, editia 2014, se apropie cu pasi repezi de inceput. Pe 21, 22 si 23 august, Cetatea Sucevei va fi din nou zguduita de muzica rock pentru toate gusturile.

Nazareth la Bucuresti

Nazareth, legenda rockului britanic, revine la Bucuresti!
 
 
Vineri, 22 august, BestMusic Premium Concerts cu sprijinul METALHEAD, te invita la un concert de neuitat: Nazareth la Bucuresti. Legedara trupa britanica de hard rock, va canta “Love Hurts” din nou pe scena din Hard Rock Café!
Adresa: 
Parcul Herastrau
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
Feed

orange.ro

Subscribe to RSS - Nazareth

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.