Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Metallica

Metallica au intrat in Cartea Recordurilor

Metallica a devenit prima trupa din lume ce a cantat pe toate cele sapte continente intr-un singur an, pe parcursul turneului mondial din 2013. Realizarea lor a fost marcata si recunoscuta de Guinness World Records Book (Cartea recordurilor). 
 
Metallica au inceput turneul din 2013 in Australia si l-au incheiat printr-un show special in Antarctica. "Ca bonus al concertelor din America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Australia si Africa, am hotarat sa facem o vizita si in Antarctica in ziua de 8 decembrie a anului 2013.

Metallica - Quebec Magnetic (2012) - Concertul complet

Metallica Quebec Magnetic (inregistrat in 2009 & aparut pe video in 2012)
 

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

 

Legendara trupă Metallica revine la București în turneul Worldwired, într-un concert senzațional ce va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională. Biletele se pun în vânzare vineri, 28 septembrie, la ora 10:00 pe iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea. În deschidere vor cânta trupele Ghost și Bokassa.

Adresa: 
Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Metallica

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.