Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Kratos

Concert When Nothing Remains, Fallen Arise si Kratos

FINAL STEP PRODUCTIONS prezinta un concertul formatiilor WHEN NOTHING REMAINS, FALLEN ARISE si KRATOS in Clubul Quantic din Bucuresti, pe data de 17 octombrie 2016.

Adresa: 
Intrarea Grozavesti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Kratos lanseaza noul album: „Arlechino”

Kratos lanseaza pe 6 mai noul album: „Arlechino” 


Formatia Kratos anunta aparitia noului material! Evenimentul va fi marcat de o lansare cu concert, care va avea loc vineri 6 mai 2016, in Club Fabrica (Bucuresti). Biletele costa 20 de lei si s-au pus deja in vanzare prin retelele de distributie fizica si online bilet.ro si iabilet.ro .

Kratos este incadrata de presa de profil, ca fiind o combinatie de gothic, doom si melodic metal, insa descrierea cea mai apropiata de realitate ar fi mult mai simpla: symphonic dark metal. 

Adresa: 
Str. 11 Iunie nr 50, Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Kratos

Formata in 1996 de Daniel Dron si incadrata in zona melodic gothic, trupa Kratos atrage rapid atentia publicului de metal. Castigatoare a numeroase festivaluri, Kratos inregistreaza in 1997 primul demo, "The essence", urmat in 1999 de albumul "Looking Behind the Mirror", scos sub egida Bestial Records.

Adresa: 
Iasi
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Kratos

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.