Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Improvisneyland

Impro de sambata

Când nu știi ce tip de jocuri ți se potrivesc, înseamnă că ești ca noi: le vrei pe toate. Fie că îți plac filmele din seria „Jocurile foamei”, sau că urmărești Jocurile Olimpice, te vei distra la jocurile de impro. 

De ce? Pentru că e #improvizatiepebune! Primim de la tine sugestii de spații, titluri sau trăsături de personaje, iar noi le transformăm în scene pe care nu le poți uita ușor.

Adresa: 
Str. Amiral Vasile Urseanu nr.1
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Marea evadare cu Improvisneyland

Descoperirea îi va lăsa mască pe operatorii din turism și va bloca afacerile companiilor aeriene! Acum poți să evadezi din cotidian cu o simplă vizită a trupei Improvisneyland. Scenele unicat, replicile fantastice și umorul debordant te vor purta instantaneu în alte colțuri ale Universului, fără măcar să părăsești fotoliul!

Totul se întâmplă la comanda ta! Tu decizi ce situații se vor crea pe scenă, tu propui spațiile în care se desfășoară acțiunea și povestea se inventează pe loc.

Adresa: 
str Vasile Urseanu, nr 1(langa Observatorul astronomic)
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Improvisneyland

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.