Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Hanno Hoefer

Concert Soul Serenade & Hanno Hoefer

Vineri, 26 februarie, ora 21.00, trio-ul acustic de roots music Soul Serenade revine la Clubul Taranului pentru a V-a editie "SOUL SERENADE & FRIENDS".

Invitatul nostru este nimeni altul decat Hanno Hoefer, multi-instrumentalist/regizor si fondatorul binecunoscutei trupei de blues-ethno-rock, NIGHTLOSERS.

Trupa si-a propus sa faca din acest eveniment o traditie la Clubul Taranului.
Scopul este, desigur, de a promova si sustine miscarea de Roots Music (blues, old time,bluegrass, jazz) din Romania si nu numai.

Adresa: 
Strada Monetariei, nr. 3
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

Concert Hanno Hoefer si Clay Windham

Hanno Hoefer si Clay Windham va asteapta vineri, 18 iulie la BackYard Garden & Pub pentru o seara de blues acustic multi-instrumental, country si multe altele…
 
Hanno Hoefer este leaderul binecunoscutei trupe Nighlosers iar Clay Windham este un bluesman American din Texas care traieste in present in Romania.
Adresa: 
Str. Popa Nan nr 5
Rezervari si informatii la: 
-
Feed: 
No

orange.ro

Subscribe to RSS - Hanno Hoefer

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.