Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Alternosfera live

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Decembrie 19, 2015
Adresa: 
Parcul Carol
Rezervari si informatii la: 
-

După ce şi-a lansat noul album Haosoleum, Alternosfera revine cu un concert pentru publicul din Bucureşti. Evenimentul urma să aibă loc în TY Events Hall, dar datorită unei vânzări accelerate a biletelor, Alternosfera va cânta pe 19 decembrie la Arenele Romane de la ora 20:00

Biletele achiziţionate pentru concertul de la TY events rămân valabile. Bilete: www.iabilet.ro/bilete-alternosfera-19-decembrie-bucuresti-arenele-romane...

Preţul unui bilet PreSale (până pe 18 decembrie) este de 40 lei, iar în ziua concertului, pe 19 decembrie şi la intrare, biletele vor costa 50 lei. 

Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara)

Un eveniment BestMusic Live Concerts şi METALHEAD, recomandat de ROCK FM.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.