Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

ALTERNOSFERA LANSEAZA ALBUMUL HAOSOLEUM

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Vineri, Octombrie 9, 2015
Adresa: 
Parcul Carol
Rezervari si informatii la: 
-

ALTERNOSFERA LANSEAZA ALBUMUL HAOSOLEUM LA ARENELE ROMANE

Reprogramat pe 9 Octombrie

 

ALTERNOSFERA, formatia de rock din Republica Moldova, lanseaza cel de-al cincilea album din cariera vineri, 2 octombrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti.

Pentru al doilea an consecutiv „Best Romanian Alternative Rock Band” (conform premiilor Metalhead Awards), Alternosfera este una dintre cele mai iubite, apreciate si puternice trupe ale ultimilor ani. Prestatia artistica - show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un „etalon” pentru zona de rock si alternative de la noi din tara.

In toamna acestui an (vineri, 2 octombrie 2015), Alternosfera va lansa un nou material discografic - „Haosoleum”. Albumul reprezinta a treia parte a tripticului conceptual Epizodia, triptic ce include si albumele „Virgula” (lansat in 2012) si „Epizodia” (lansat de Ziua Internationala π – ziua 3, luna 14, 2013)

Conceputul acestui triptic graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice: PI (π). Invaluita in trecut de misticism datorita relatiei sale cu natura cercului, constanta π este inseparabila de sfera si univers. 

Au trecut 3 ani de cand am (s)pus Virgula.
Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.
Am reinventat horoscopul.
Luna 3. Ziua 14. A inceput Epizodia.
Pe 2 octombrie 2015, Alternosfera lanseaza Haosoleum.

 

Biletele pentru acest eveniment se pot achizitiona in regim earlybird exclusiv din  reteaua iabilet, si anume: online de pe site-ul www.iabilet.ro, in format fizic din reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, de la agentiile Perfect Tour din toata tara, Magazinul Muzica, magazinele VGeneration dar si de la cele 1500 de automate self-serving ZebraPay.

Preturile pentru primele 500 de bilete sunt urmatoarele: 35 lei – Normal Circle, 50 lei – Golden Circle. 
Dupa epuizarea primei serii de bilete, preturile vor fi 45 lei – Normal Circle, 60 lei – Golden Circle. 
In ziua evenimentului biletele se vor putea achizitiona la preturile: 55 lei (Normal Circle), 70 lei (Golden Circle).

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.