Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Activități culturale la Festivalul PLAI

Body: 

Activități culturale la Festivalul PLAI


În fiecare an, PLAI oferă publicului o paletă mare de activități pe care acesta le poate desfășura în timpul festivalului. Ediția a XI-a de PLAI va avea loc la Muzeul Satului Bănățean între 9 și 11 septembrie, iar ziua de 8 septembrie va aduce timișorenilor un proiect special.

În plus față de concerte, PLAI reușește să aducă valoare fiecărei ediții de festival prin invitarea ONG-urilor consacrate pe plan local, cât și a trupelor de teatru străine sau a  organizațiilor relevante prin implicarea lor în arte și cultură. Astfel, organizatorii reșesc să contureze puncte distincte de interes, în care fiecare se poate regăsi: Scena Antagon, Aleea Culturală, Casa Filmelor prezentată de Marele Ecran și Pelicula Culturală, scena de World Music și cea de muzică electronică.

Aleea Culturală reprezintă cea mai amplă și întinsă arie de festival ce curpinde o varietate mare de activități coagulate sub următoarele nume: The Workshops, Social Projects, GameSpace și Chill. Acestea propun publicului participarea la ateliere creative, proiecte ce pun accent pe componenţa socială a comunității, jocuri de aventură, și activități concentrate pe bunăstarea fizică și psihică. Aceste zone vor cuprinde următorii parteneri:
The Workshops: Asociația Sfera Timișoarei, Aurelian Oprean, BETA - Bienala Timișoreană de Arhitectură, BicicleTeme, CitiZenit, inEDU, Institutul Francez Timișoara, Nicolas Leș, Marketio, Melopolis, Ordinul Arhitecților Români, Penitenciarul Timișoara, Teatrul German de Stat, Teatrul Maghiar Csiky Gergely Timișoara, Tricoul Inteligent Dunia.
Social Projects: Ajungem Mari, ASAT – Asociația pentru Susținerea Agriculturii Țărănești, Asociația Pro Psiho, Ceva de Spus, Copii și Zâne, ECO Club,  Little People, Natur Natal, Pieces of Heaven, Salvati Copiii, Teatrul Labirint Asylum, Teatrul Portabil,  Verde pentru Biciclete.
GameSpace: 89ers, Alergotura, Azvârlirea, Babel Centre, CheckOut Timisoara, Coder Dojo, Deutsches Kultur Zentrum, Exit Games, Plan Zero, Școala de Circ, Timisoara Engineering Center, Vertical Adventure.
Chill: Asociația Culturală Destin, BeeSwings, Hostel Costel, Incolourswetrust, Kynesis, Plante de Aer, Raicelai, Stanciova, YogaAMBASADA, Zanga - Bătăile Inimii.
Artiștii pe care PLAI îi va aduce în 2016 pe scena de World Music: Milky Chance, Aziza Brahim, Bob Geldof, Marinah y Chicuelo, Oi Va Voi și Fantome (artist rezident). 
În 9 și 10 septembrie fanii de muzică electronică se vor putea simți bine alături de: Lenzman, Digital, Skynet, Phoneme, Kojok, Vj Whitepoint, Mighty Boogie, General Trix, General Levy, Kenny Ken și Benny Page, artiști aduși de Freenetik și Sabotage.
În 8 septembrie de la ora 20:00, va avea loc concertul Joss Stone. Acesta este un proiect special produs de PLAI, prezentat de Raiffeisen Bank și susținut de Primăria Timișoara. Accesul la concertul Joss Stone este inclus doar pentru cei care și-au achiziționat abonamente la festival până în data de 8 septembrie.
Urmăriți programul complet al festivalului pe  www.plai.ro/program. 


Biletele pot fi achiziţionate  din reţeaua Eventim, mai mult detalii pe www.plai.ro/bilete.
Prețul unui abonament (4 zile de festival, 8 – 11 septembrie) este de 110 Lei, preţ valabil până în 7 septembrie și asigură accesul la toate evenimentele dedicate publicului participant. 
Biletul pentru una din zilele de 9, 10 sau 11 septembrie costă 50 de Lei. 

Festivalul PLAI 2016 este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timişoara şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Timiş.

Sponsori: Grolsch, Continental, Dräxlmaier şi Kathrein.
Ne susțin investind în dezvoltarea PLAI: Institutul Francez, Ambasada Spaniei în România.

PLAI, foarte pe scurt:
-cel mai mare festival de “world music” din Europa organizat 100% de către voluntari
-primul festival din România ajuns în finala European Festival Awards şi finalist în 3 ani
-câştigător al Premiului Charlemagne pentru tineri europeni 2008 (cel mai bun proiect 
multicultural din România; premiu înmânat de către Hans-Gert Pottering şi Angela Merkel)
-câştigător al premiului 1 al Galei Societăţii Civile 2009 la secţiunea Artă şi Cultură

proiect special produs de PLAI în 8 septembrie: concert Joss Stone
3 zile de festival, 9 –11 septembrie
6 concerte de world music, jazz şi fusion, 3 trupe de teatru-dans
45 de parteneri culturali ce oferă peste 200 de activităţi 
100% voluntariat

Afis EV: 
Data: 
Sâmbătă, Septembrie 3, 2016
De retinut: 
No
Taguri: 

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.