Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

20 de ani de Vița de Vie

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Arenele Romane
Pe data de: 
Sâmbătă, Februarie 20, 2016
Adresa: 
Parcul Carol - Bucuresti
Rezervari si informatii la: 
-

20 de ani cu Vița de Vie | CONCERT ANIVERSAR

*** 20 de ani de Vița de Vie = un concert cu un playlist ce contine atat piese de pe primul album + demo-urile din 1996 ce l-au precedat; cat si piese noi, in prima auditie, de pe albumul preconizat sa apara in toamna lui 2016.
*** 20 de ani de Vița de Vie = alte surprize; dar toate la timpul lor.

Adrian Despot: 
"Matematic, 20 de ani de VdV inseamna jumatate din viata mea. Sunt 20 de ani traiti la intensitate maxima si scursi parca intr-o clipa. Cu multele bune si inevitabilele rele, uitandu-ma inapoi, n-as schimba aproape nimic, pentru ca am facut asta din pasiune si ne-am bucurat de fiecare secunda.

Fiecare obstacol ne-a facut mai indarjiti si mai puternici. In loc sa abandonam sau sa dam inapoi, am reusit mereu sa mergem mai departe, strangand randurile si inventandu-ne propriile drumuri acolo unde acestea nu existau. Realizarile, mult prea multe pentru a le enumera, cad in derizoriu atunci cand ma gandesc la "varsta" noastra de trupa. 

Faptul ca inca suntem pe scena dupa 20 de ani iar piesele nostre sunt cantate cu aceeasi bucurie, atat de noi, cat mai ales de public, este mai mult decat am visat vreodata. Am avut niste prieteni extraordinari care ne-au fost alaturi in aceasta calatorie si au crezut in noi neconditionat, amortizandu-ne caderile si impingandu-ne mereu inainte. Sunt fanii nostri, carora le datoram "varsta" la care am ajuns. 

Am crescut, practic, impreuna si am avut grija unii de ceilalti. Pentru ei, am incercat sa tinem mereu stacheta ridicata, iar asta ne-a adus in locul pe care il ocupam azi".

Bilete@www.iabilet.ro:
** Early Bird: 50 lei pana la 31 ianuarie 2016
** 65 lei, in perioada 1 – 20 februarie 2016
---> www.iabilet.ro/bilete-concert-aniversar-20-de-ani-cu-vita-de-vie-24059

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.