Bine ai venit pe concerte-azi.ro!

Vrei sa iesi undeva diseara?

Afla pe www.concerte-azi.ro unde poti gasi o atmosfera placuta, apoi cheama-ti prietenii si hai sa petrecem o seara memorabila.

Daca stii de vreun eveniment care nu este pe site sau vrei sa colaborezi cu noi, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact.

Bun venit

Țapinarii si Fără Zahăr - Anti Valentine's Day

Concerte Azi prezinta: 
Genuri: 
Va invitam in: 
Club Doors
Pe data de: 
Duminică, Februarie 15, 2015
Adresa: 
Constanta
Rezervari si informatii la: 
-

Țapinarii si Fără Zahăr în concert de Anti Valentine's Day

Pentru prima dată la Constanța împreună, “nebunii” de la Fără zahăr și hazliii de la Ţapinarii vor stârni hohote de râs pe acorduri muzicale cu versurile lor, duminică, 15 februarie, pe scena clubului Doors.
Evenimentul face parte din turneul național Anti Valentine’s Day, al băieților de la Țapinarii, o tradiție păstrată de 13 ani, ce ajunge în 10 oraședin țară.
„Ţapinarii” s-a înfiinţat în 2001 de către doi buni prieteni, Cosmin Covei şi Adrian Tănase. Au 9 materiale discografice dintre care un best of în 50 000 de exemplare lansat în 2010 cu Jurnalul Național și cel mai recent, “Visul Românesc” lansat  în 20 000 de exemplare cu Academia Cațavencu.
Trupa „Fără Zahăr”, cunoscută pentru piesele sale satirice, precum „Cine mi-a împuşcat maimuţa” „Hip-hop ş-aşa”, „4/69” sau „Căţaua”, s-a înfiinţat în 2002, de către Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş, ambii din Dorohoi. „Fără Zahăr” obţine în 2004 „Discul de Aur” pentru vânzările primului album, „Episodul 1: Ameninţarea faitonului”. 
Impreună, Țapinarii și Fără Zahăr construiesc un show de muzică, umor și stand-up cât se poate de original.  Ca sumă a prieteniei muzicale între „Țapinarii” și „Fără  Zahăr”, in 2013 apare The MF song, piesă inclusă pe albumul Visul românesc, lansat de formația „Țapinarii”  în 2013.
Concertul este programat pentru ora 19:00.  Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei.

Afis: 
Feed: 
No

orange.ro

Copyright © Lix PC - Provider 2011

X
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.